Despre noi


Cine suntem

Premia Software Solutions SRL este o companie romaneasca, ce furnizeaza servicii si solutii IT integrate catre companii.
Majoritatea membrilor echipei noastre au peste 10 ani de experienta in domeniul IT si au dezvoltat si implementat proiecte pentru companii mari, medii si mici din mai multe domenii, precum constructii, auto, asigurari, distributie/retail, resurse umane, educatie etc.
Datorita experientei vaste in domeniul IT, echipa noastra intelege perfect nevoile reale ale fiecarui client, dezvoltand parteneriate durabile, bazate pe incredere si profesionalism.

Activitatea noastra

Portofoliul de servicii oferit cuprinde:

  • Dezvoltare software
  • Servicii de implementare solutii software
  • Servicii de consultanta IT
  • Comercializare produse antivirus
  • Servicii de creare, optimizare, suport si dezvoltare a infrastructurii IT
Am dezvoltat propriile solutii software, pe care le punem la dispozitie clientilor nostri sub forma de abonamente. Solutiile dezvoltate de noi acopera necesitati privind atat gestionarea resursele umane cat si gestionarea resurselor financiare:
EvalHr - solutie de evaluare si monitorizare a resurselor umane;
FirstCont – solutie de gestionare a documentelor financiare;
Premia – solutie de facturare.

Tehnologii utilizate

Tehnologiile inovative utilizate de noi pentru dezvoltarea de aplicatii web (ASP.NET MVC5, utilizand Entity Framework, Microsoft SQL Server 2014 si Bootstrap si limbaje precum C#, SQL, HTML5, JavaScript, CSS3, JQuery,etc), fac ca solutiile dezvoltate de noi sa poata fi accesate via internet, prin browser web, indiferent de locatie si de echipamentele utilizate: computer, tableta, smartphone, etc.

Misiune si valori

Misiunea noastra este sa maximizam valoarea serviciilor oferite clientilor nostri prin consultanta, produse si solutii IT deosebite. Fiecare proiect in parte pe care il dezvoltam are ca scop ajutarea clientilor sa exceleze prin calitatea si eficienta solutiilor implementate.
Valori

  Performanta – impunem in permanenta cele mai inalte standarde de performanta prin profesionalismul, eficienta si siguranta serviciilor oferite.
  Profesionalism si implicare - oferim solutii profesionale adaptabile oricarui tip de afacere cu scopul de a ne sprijini clientii in atingerea obiectivelor de business.
  Flexibilitate – livram intotdeauna solutii care corespund cerintelor specifice fiecarui client in parte.
  Siguranta – abordam securitatea datelor dumneavoastra si a infrastructurii it cu maxima atentie oferind solutii optime de protectie si monitorizare.

Cine sunt clientii nostri

Paleta de clienti actuali ai societatii poate fi extinsa practic catre orice companie care doreste sa isi automatizeze si eficientizeze fluxul de informatie din procesele de business prin dezvoltarea si implementarea de solutii software personalizate.
Dezvoltam software atat pentru clientii directi (contractorul primar, in general firme de IT sau consultanta IT) cat si catre clientii indirecti (clientii contractorului nostru primar).
Clienti directi: Sistec Software Solutions SRL, Share Solutions SRL, Avant Consulting SRL, Aleron Training Center, Novatis Servicii SRL, Global Production Agency SRL.
Clienti indirecti: Petrom SA, Rompetrol SA, Diverta SRL, Be Proffice SA, TCE SRL, etc.