Solutii


EvalHR


EvalHR este o solutie software inovativa, unica in Romania, cu functionalitati de evaluare si management al performantelor resurselor umane, dedicat atat pietei private, cat si sectorului public.

    Citeste mai mult

Platforma evalHR permite ca performanta angajatilor să fie măsurată, raportată si revizuită periodic, astfel ca performanta angajatilor să poată fi îmbunătătită în mod constient si inconstient, la o viteză accelerată de implementare. Măsurarea performantei angajatilor constă în identificare, monitorizarea si comunicarea rezultatelor prin intermediul utilizării indicatorilor de performantă specifici domeniului de activitate.
Inovatia adusa de solutia evalHR se bazeaza in principal pe trei contributii majore, ce nu au echivalent la nivel national:
  Combinatia de metode si indicatori de evaluare pe baza unor algoritmi specifici.
  Modulul de monitorizare a comportamentului unui angajat in utilizarea unor aplicatii informatice specifice, si recomandari de imbunatatire prin instruiri adecvate.
  Algoritm de evaluare a efortului de inlocuire a unui angajat.
Acceseaza EvalHR

   Restrange

FirstCont


FirstCont este o solutie de gestionare a documentelor financiare online. Aceasta reprezinta un instrument util în gestionarea eficientă a activitătii financiare a oricărei companii. Este modernă, cu un design profesionist care sustine performanta si managementul activitătii companiei tale. Este creată pentru manageri, antreprenori, persoane fizice autorizate sau orice persoană care monitorizează o afacere.

    Citeste mai mult

Fată de aplicatiile ce facilitează generarea documentelor financiare, existente în piată la ora actuală, solutia FirstCont asigură o serie de functionalităti complet inovative, inexistente în alte solutii informatice. Practic, aceste functionalităti contribuie la cresterea eficientei companiei si la scăderea costului de emitere si de transmitere a documentelor financiare între partenerii de business.
Acceseaza FirstCont

   Restrange

1Invoice


1Invoice este o aplicatie de facturare prietenoasa si usor de folosit disponibilia online prin care se pot incasa facturi si gestiona date ale clientilor. 1Invoice este disponibil in orice moment, de pe orice dispozitiv conectat la internet.

    Citeste mai mult

Cu programul de facturare 1Invoice ai acces nelimitat la portofoliul de clienti, gestionezi eficient documentele create si urmaresti statusul fiecarei facturi indiferent de volumul de date.
Noul serviciu cloud:
  Scade costurile de procesare a facturilor;
  Asigura accesul permanent la date, din orice colt al lumii, si elimina lucrul cu documente fizice;
  Elimina informatia duplicat, previne erorile si creste acuratetea datelor;
  Creste nivelul de productivitate in firma datorita ciclului de facturare rapid;
  Sustine colaborare intre partenerii de afaceri prin accesul in timp real la informatii.
Acceseaza 1Invoice

   Restrange